Alu-tec siden 2001

Om ALU-TEC

Alu-Tec blev etableret af Torben Hansen i 2001, og har igennem de sidste 20 år, været underleverandør af reservedele og formværktøjer. 

Mere end 20 års erfaring

alu-tec startede i 2001

Firmaet belv startet af Torben Hansen i 2001, som har mere end 20 års erfaring inden for branchen. Siden 2001 har har drevet virksomheden, Alu-Tec.

Firmaet løser stort og småt. Alu-Tec tilbyder skræddersyet arbejde med udgangspunkt i kundens ønsker og behov til opgaven. Vores mange års erfaring er din sikkerhed for kvalitet og holdbare løsninger.

Vi mestrer en bred vifte af opgaver, og det er lige fra CNC-Fræsning til drejning og sænkgnistning. Vi står altid klar til at høre, hvad man kan tilbyde at gøre for dig. Kontakt os i dag og hør meget mere om dine muligheder hos Alu-Tec. 

skræddersyet arbejde

Små som store opgaver

etableret at torben hansen som har mere en 20 års erfaring

Alu-tec blev etableret i 2001

Alu-Tec blev etableret af Torben Hansen i 2001, og har
igennem de sidste 20 år, været underlerverandør af
reservedele og formværktøjer.

Kvalitet og service er vores kerneværdier hos Alu-Tec. Om det er fremstilling af reservedele, testudstyr, formværktøjer eller reparationer, så kan vi tilbyde vores ekspertise.

Som samarbejdspartner tilbyder Alu-Tec, at indgå i udviklingsfasen af nye produkter/formværktøjer, samt optimering af eksisterende produkter/formværktøjer. Vi kan ligeledes være behjælpelige med tegnings dokumentation.

Alu-Tec råder i dag over en maskinpark, der kan fremstille alle typer opgaver med nøje præcision 

Vil du vide mere?

Har du yderligere spørgsmål til Alu-Tec, eller ønsker du at få et tilbud, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan tilbyde at hjælpe dig med.