Vores services inden for 3d-konstruktion og dokumentation

3D-Konstruktion -og Dokumentation

Hos Alu-Tec arbejder vi ud for kundens ønsker og behov. Vores opgaver inden for dette område er meget kundespecifikt, så du er velkommen til at henvende dig og høre mere. 

optegninger af emner i 3d samt 2D-dokumentationer

Om 3D-Konstruktion -og Dokumentation

Hos Alu-Tec arbejder vi ud for kundens ønsker og behov. Vores opgaver inden for dette område er meget kundespecifikt, så du er velkommen til at henvende dig og høre mere.

Alu-Tec har igennem en længere årrække, arbejdet og udført opgaver med dokumentation af reservedele på ældre maskiner. Derfor tilbyder Alu-Tec nu også dokumentation på nye fremstillede 3D-konstruktioner samt dokumentation af allerede fremstillede emner.

Som en del i vores service tilbyder vi følgende:

  •  Optegning af emne i 3D
  •  2D-Dokumentation

Har du spørgsmål eller lignende, kan du altid henvende dig til os telefonisk. Vi står klar til at høre, hvad vi kan tilbyde at hjælpe dig med. Vores erfaring er din sikkerhed for kvalitet og holdbare løsninger. 

Vil du vide mere?

Har du yderligere spørgsmål til Alu-Tec, eller ønsker du at få et tilbud, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan tilbyde at hjælpe dig med.

3d-konstruktion og dokumentation som ekstra service

3D-Konstruktion -og Dokumentation

NYT! Dokumentation på 3d-konstruktioner
Alu-Tec har igennem en længere årrække, arbejdet og udført opgaver med dokumentation af reservedele på ældre maskiner. Derfor tilbyder Alu-Tec nu også service på 3D-konstruktioner. Det er gældende for dokumentation af både nye samt allerede fremstillet emner.
Hurtig service med 3D-Dokumentation
Hos Alu-Tec arbejder vi i højt tempo, og vi er altid klar til at udføre en- eller flere opgaver inden for 3D-Dokumentation. Vores erfaring med denne type opgave, er din sikkerhed for hurtig levering i høj kvalitet. Har du en opgave i tankerne, er du meget velkommen til at henvende dig, så vi sammen finder en løsning.
Kontakt os for tilbud
Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud på din opgave, kan du altid henvende dig til os telefonisk eller via vores kontaktformular på kontaktsiden. Vi står klar til at høre, hvad vi kan tilbyde at hjælpe dig med. Vores erfaring er din sikkerhed for kvalitet og holdbare løsninger.