Vores services inden for formværktøjer

Formværktøjer

Hos Alu-Tec arbejder vi ud for kundens ønsker og behov. Vores opgaver inden for formværktøjer er meget kundespecifikt, så du er velkommen til at henvende dig og høre mere. 

alt i fremstilling og renovering af formværktøjer

Om formværktøjer

Hos Alu-Tec arbejder vi ud for kundens ønsker og behov. Vores opgaver inden for formværktøjer er meget kundespecifikt, så du er velkommen til at henvende dig og høre mere.

Alu-Tec har i mange år fremstillet formværktøjer, og har igennem årene opbygget en kæmpe viden. Vi kan tilbyde vores ekspertise fra idé til det færdige formværktøj. Kunden vil derfor få en god samarbejdspartner, og være med under hele forløbet, fra de første streger, til det første prøvestøb.

Vi kan ligeledes tilbyde renovering af formværktøjer. Vi tilbyder også overstøb af print i Technomelt, på vores Moldman lavtryksstøbemaskine.

Har du spørgsmål eller lignende, kan du altid henvende dig til os telefonisk. Vi står klar til at høre, hvad vi kan tilbyde at hjælpe dig med. Vores erfaring er din sikkerhed for kvalitet og holdbare løsninger. 

Vil du vide mere?

Har du yderligere spørgsmål til Alu-Tec, eller ønsker du at få et tilbud, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan tilbyde at hjælpe dig med.

vores kompetencer i formværktøjer

Alt inden for Formværktøjer

Formværktøjer fra a-z

Alu-Tec har siden opstart i firmaet opbygget en kæmpe viden inden or forskellige fremstillinger med formværktøjer. Vi kan tilbyde vores ekspertise fra idé til det færdige formværktøj. Kunden vil derfor få en god samarbejdspartner, og vi er med under hele forløbet – lige fra første streger, til det første prøvestøb. 

Renovering og overstøb af Formværktøjer

Hos Alut-Tec er vi skarpe i renovering og restaurering af formværktøjer. Vi tilbyder renovering af alle typer formværktøjer. Vi tilbyder, udover renovering, også overstøb af print i Technomelt, på vores Moldman lavtryksstøbemaskine. Henvend dig så vi sammen kan finde den rette løsning for dig og til formværktøj. 

Få et tilbud på din opgave med Formværktøjer
Vi arbejder med skræddersyet opgaver, hvilket betyder, at uanset hvilken opgave du har i tankerne, er vi fleksible og løsningsorienteret. Vores erfaring er din sikkerhed for god gravering. Har du behov for professionel hjælp til din opgave, kan du derfor trygt henvende dig allerede i dag.