Vores services inden for cnc-drejning

CNC-drejning i Jyderup

Hos Alu-Tec arbejder vi ud for kundens ønsker og behov. Vores opgaver inden for drejning er meget kundespecifikt, så du er velkommen til at henvende dig og høre mere om CNC-drejning i Jyderup og omegn.

alt i cnc-drejning

Om CNC-drejning i Jyderup og omegn

Hos Alu-Tec har vi gode kompetencer inden for CNC-Drejning, i alt fra enkelt -og serieproduktion. Vi kan udføre alle slags opgaver, i alt fra 316L til hærdet værktøjsstål i størrelser op til Ø200×300.

Hos Alu-Tec arbejder vi ud for kundens ønsker og behov. Vores opgaver inden for fræsning er meget kundespecifikt, så du er velkommen til at henvende dig og høre mere.

Hos Alu-Tec har vi en bred viden om CNC-Drejning, både i form af kompliceret drejning i hærdet værktøjsstål. Vi gør os i alt fra prototyper til enkelt -og serieproduktioner, i alle slags materialer.

Har du spørgsmål eller lignende, kan du altid henvende dig til os telefonisk. Vi står klar til at høre, hvad vi kan tilbyde at hjælpe dig med. Vores erfaring er din sikkerhed for kvalitet og holdbare løsninger.

Vil du vide mere?

Har du yderligere spørgsmål til Alu-Tec, eller ønsker du at få et tilbud, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan tilbyde at hjælpe dig med.

cnc-drejning i alle produktioner

Alt i enkeltproduktioner og serieproduktioner i cnc-Drejning

PROTOTYPER Drejning

Hos Alu-Tec arbejder vi ud for kundens ønsker og behov, når det kommer til udarbejdelse af prototyper i drejning. Vores opgaver inden for prototyper er meget kundespecifikt, så du er velkommen til at henvende dig og høre mere. Hos Alu-Tec har vi en bred viden om CNC-Drejning.

Enkeltproduktion Drejning
Hos Alu-Tec arbejder vi ud for kundens ønsker og behov, når det kommer til udarbejdelse af enkeltproduktioner i drejning. Vores opgaver inden for Enkeltproduktioner er meget kundespecifikt, så du er velkommen til at henvende dig og høre mere. Hos Alu-Tec har vi en bred viden om CNC-Drejning.
Serieproduktion Drejning
Hos Alu-Tec arbejder vi ud for kundens ønsker og behov, når det kommer til udarbejdelse af Serieproduktioner i drejning. Vores opgaver inden for Serieproduktioner er meget kundespecifikt, så du er velkommen til at henvende dig og høre mere. Hos Alu-Tec har vi en bred viden om CNC-Drejning.