Vores services inden for fræsning

CNC-fræsning i Jyderup

Hos Alu-Tec arbejder vi ud for kundens ønsker og behov. Vores opgaver inden for fræsning er meget kundespecifikt, så du er velkommen til at henvende dig og høre mere om CNC-fræsning i Jyderup og omegn.

cnc-fræsning i jyderup

Om CNC-fræsning i Jyderup

Hos Alu-Tec arbejder vi ud for kundens ønsker og behov. Vores opgaver inden for fræsning er meget kundespecifikt, så du er velkommen til at henvende dig og høre mere.

Hos Alu-Tec har vi en bred viden om CNC-Fræsning, både i form af kompliceret 3D-Fræsning i hærdet værktøjs-stål, til opgaver med stramme tolerancer -og overflader.

I vores produktion har 3 horisontale fræser, samt én 5-aksel med pallette magasin. Vi gør os i alt fra prototyper til enkelt -og serieproduktioner, i alle slags materialer. 

Har du spørgsmål eller lignende, kan du altid henvende dig til os telefonisk. Vi står klar til at høre, hvad vi kan tilbyde at hjælpe dig med. Vores erfaring er din sikkerhed for kvalitet og holdbare løsninger.

Vil du vide mere?

Har du yderligere spørgsmål til Alu-Tec, eller ønsker du at få et tilbud, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan tilbyde at hjælpe dig med.

Alt i fræsning og cnc-fræsning

Fræsning både i prototyper, enkelt- og serieproduktioner

Prototyper
Hos Alu-Tec arbejder vi ud for kundens ønsker og behov, når det kommer til udarbejdelse af prototyper. Vores opgaver inden for prototyper er meget kundespecifikt, så du er velkommen til at henvende dig og høre mere. Hos Alu-Tec har vi en bred viden om CNC-Fræsning, både i form af kompliceret 3D-Fræsning i hærdet værktøjs-stål, til opgaver med stramme tolerancer -og overflader.
Enkeltproduktion

Hos Alu-Tec arbejder vi ud for kundens ønsker og behov, når det kommer til udarbejdelse af enkeltproduktioner. Vores opgaver inden for enkeltproduktioner er meget kundespecifikt, så du er velkommen til at henvende dig og høre mere. Hos Alu-Tec har vi en bred viden om CNC-Fræsning, både i form af kompliceret 3D-Fræsning i hærdet værktøjs-stål, til opgaver med stramme tolerancer -og overflader.

Serieproduktion
Hos Alu-Tec arbejder vi ud for kundens ønsker og behov, når det kommer til udarbejdelse af serieproduktioner. Vores opgaver inden for serieproduktioner er meget kundespecifikt, så du er velkommen til at henvende dig og høre mere. Hos Alu-Tec har vi en bred viden om CNC-Fræsning, både i form af kompliceret 3D-Fræsning i hærdet værktøjs-stål, til opgaver med stramme tolerancer -og overflader.